szerda

Lugosítás. Pannonicum Életerő Pro .



A PANNONICUM zöldségek és gyümölcsök aktív pora, víztartalom nélkül. Ellenőrzött MAGYAR gazdaságok, maximális érettségi fokon szüretelt, BIO-tanúsítvánnyal rendelkező nyers gyümölcseiből és zöldségeiből készül, meghagyva természetes kötésben a bennük található biológiailag aktív anyagokat. Tehát nem hatóanyag-koncentrátumokat tartalmaz, hanem enzimeket, vitaminokat, ásványi anyagokat, rostokat és mindent ami a zöldségekben és gyümölcsökben értékes és természetes.
A Pannonicum Életerő Pro megalkotása orvostudományi és biokémiai alapokon nyugszik. A modern táplálkozást forradalmasító termék mögött mélységes természetismeret, tudomány és bölcsesség rejlik!

A termék nyers gyümölcsök, zöldségek, biológiailag aktív, esszenciális tápanyagaink kiegyensúlyozott kombinációjára épül. Európa szerte elismert bio-természetű magyar gyümölcsökből, zöldségekből készül, vákuumszárítással (szoba- és a testhőmrséklet közötti hőfokon, a teljes nedvességtartalom elvonásával), kémiai kivonatolás nélkül. A szárított gyümölcsöt aprítják, őrlik. Nagyon FINOM, így a gyermekek és felnőttek egyaránt örömmel fogyasztják. rendszeres fogysztása révén megteremthetjük szervezetünk egészséges működésének feltételeit, így a betegségeket kiváltó okokat nagyobb eséllyel elkerülhetjük. A bio tisztaságot a Natural Licence Certificate garantálja.

Bővebben a Pannonikum termékekről. Terméktapasztalatok